Vi i Juridiska Föreningen håller årligen på med ett antal event. Dessa event är något som sticker ut och är oftast för alla studenter på campus. Önskar du att få reda på mer eller vill se någon förändring så tveka inte att kontakta oss. Gå även in och gilla oss på facebook för att hålla koll på när vi anordnar events.

Här är några populära event som vi har varje år!

JURISTENS DAG

En dag där flera arbetande jurister eller företagare som föreläser och sedan minglar med oss studenter. Detta brukar hållas i september. Detta event har pågått under flera års tid och sker i samarbete med lärarna. Mycket populärt!

ÅRETS JURIST

Priset delas ut under Luleå studentkårs examensfest Islossningen i januari samt i maj och går till den jurist som utmärkt sig mest i och utanför skolan under sina 3 år. Man blir anonymt nominerad till detta. Detta event startade våren 2014 som numer håller på att utformas till något riktigt stort.

PAINTBALLTURNERING

Vår tidiga julsittning har blivit utbytt mot en ny årlig tradition – PAINTBALLTURNERING.
Alla på campus är välkomna att delta i vår årliga paintballturnering där man kan vinna ett otroligt fint pris.

TENTASTUGOR

Tentastugor är något vi håller under varje läsperiod i samband med tentaperioden. Det innebär till stor del att vi tillhandahåller lokaler åt studenter, bjuder på kaffe samt fika och hjälper alla studenter så gott vi kan . Vi har även ett samarbete med lärarna som dagligen dyker upp för att hjälpa till och svarar på eventuella frågor – vilket är otroligt hjälpsamt.