Det är vi som är JF-styrelsen för verksamhetsåret 2017/2018. Om ni har frågor eller funderingar angående allt mellan himmel och jord kan ni ta tag i oss på universitetet! Här är lite kort info om vilka vi är och varför vi är engagerade i kåren.

Lina Ihrsén – Ordförande
Hej! Lina Ihrsén heter jag, blev jag tillträtt rollen som Ordförande. Jag är en 22- årig tjej från Uppsala som dansar runt i skolans korridorer, när jag inte pluggar brukar jag laga mat och umgås med mina vänner. Jag såg tillfälle att kunna engagera mig på LTU när Juridiska Föreningen sökte till sin styrelse. Att kunna påverka och hjälpa till att göra studietiden så bra som möjligt för alla studenter är givande och härligt. Jag gör lite allt i allo i styrelsen så det är bara att kontakta mig om ni har några roliga idéer eller när ni har frågor. En rolig fakta om mig: Jag älskar att shoppa på IKEA och har ett brinnande intresse för dans.

Erik Fahlblom – Utbildningsbevakare
Jag är 24 år gammal och kommer från Luleå. Det är jag som är Utbildningsbevakare i JF. Det som gjorde att jag blev medlem i JF är möjligheten att få arbeta med ett härligt gäng och samtidigt utvecklas personligen samt ge våra studenter en rättvis och bra utbildning. När jag inte pluggar eller arbetar (har flera jobb) så tränar jag gärna på Stil eller någon bollsport. Alternativt avnjuter en god middag på någon av stans restauranger. Rolig fakta om mig: När jag var 9 år intervjuade jag hockeymålvakten Stefan Liv åt TV4.

Emma Jensen – Informationskoordinator
Ni kanske vill veta vem det är som ansvarar för Facebook-och hemsidan? Det är inte mindre än jag, Emma Jensen, 2årsstudent och er Informationskoordinator. Jag väljer att engagera mig av många anledningar: ett rikare socialt liv, bra cv-merit och en chans att bidra till något mer positivt.
Jag älskar rugby, vin och lära mig nya saker. Förutom skolan och två jobb, försöker jag hinna med att träna samt involverar mig i vårt egna sexmästeri. Min största dröm i livet är att bli ekonomiskt oberoende så jag kan äta och dricka gott samt läsa böcker om dagarna. Något som är ett smått roligt faktum om mig är att jag har varit med i antingen tv/tidning/radio i varje stad jag varit stationerad i. Vilket är Stockholm, Enköping, Uppsala och Luleå.

Per Hellström Larsson – Studiesocialkoordinator
Tjenare Per här. Jag är en glad kille som flyttade hit från Gävle hösten 2016. Jag är med i i Juridiska föreningen för att få en större möjlighet att hjälpa till så att studiemiljön blir bättre. Som medlem i Juridiska föreningen så ansvarar jag för den studiesociala delen. Fun fact: Jag gillar att diskutera om vad som helst med vem som helst.

Vakant – Ekonomiansvarig
Denna post är numera vakant. Resterande i styrelsen i delar på detta ansvar. Är ni intresserade av posten är ni välkomna att höra av er. Rekryteringen sker snart.

Vakant – Näringslivsansvarig
Denna post är numera vakant. Detta ansvar delas i styrelsen. Är du intresserad är du välkommen att höra av dig till oss. Rekryteringen sker snart.