Det är vi som är JF-styrelsen för verksamhetsåret 2018. Om ni har frågor eller funderingar angående allt mellan himmel och jord kan ni ta tag i oss på universitetet! Här är lite kort info om vilka vi är och varför vi är engagerade i kåren.

 

 

Ordförande

Jakob Thuuri är 20 år och kommer från Enköping, Han har valt att engagera sig i JF för att han ser det som en ny lärorik utmaning att ta sig ann.

 

 

Ekonomiansvarig

Maria Kalotini är 24 år och  kommer från Luleå. Hon har valt att engagera sig i JF för att det är en bra merit att ha på CV:t och att det är kul.

 

 

Utbildningsbevakare

Rebecca Karlsson är 21 och kommer från Boden. Hon har valt att engagera sig i JF för att få möjligheten att påverka sin studietid samt att skapa kontakt med andra.

 

 

Näringslivsansvarig

Tim Nilsson är 22 år och kommer från Sjöbo i de södra delarna av Sverige. Han har valt att engagera sig i JF eftersom det är en rolig aktivitet att ha utanför studierna.


 

 

Studiesocialkoordinator

Kim Larsen är 28 år och kommer från Luleå. Han har valt att engagera sig i JF för att förylla tiden utanför studierna.

 

Ledamot

Emma Persson är 24 år och kommer från Luleå. Hon har valt att engagera sig i föreningen för att prova på något nytt och få lärdom om hur en förening fungerar.

 

Ledamot

Joel Lindström är 26 år och kommer från Luleå. Han har valt att engagera sig i JF för att få möjligheten att påverka sin utbildning, träffa nya människor och få bättre inblick i hur styrelsearbete fungerar.